ΑθλητικάΕνημέρωση

Το πρώτο μήνυμα της Αρίνα Σαμπαλένκα μετά το θρίλερ θανάτου του συντρόφου της περιπλέκει το μυστήριο – «Δεν ήμασταν πια μαζί»

«Η καρδιά μου έχει ραγίσει – δεν ήμασταν πια μαζί», έγραψε στα social media η Αλίνα Σαμπαλένκα στην πρώτη της αντίδραση μετά τον θάνατο του συντρόφου της Κονσταντίν Κολτσόφ. Σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι, ο σύντροφος της διάσημης τενίστριας από τη Λευκορωσία δεν πέθανε από θρόμβωση αλλά αυτοκτόνησε.

Στην πρώτη της δημόσια τοποθέτηση για τον θάνατο του συντρόφου της, πρώην παίκτη του χόκεϊ, Κονσταντίν Κολτσόφ προχώρησε η πρωταθλήτρια του τένις από τη Λευκορωσία, Αλίνα Σαμπαλένκα.

Η Σαμπαλένκα ενημέρωσε μέσω των social media πως όταν συνέβη το τραγικό συμβάν είχαν χωρίσει, ενώ ζήτησε να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της ίδιας και της οικογένειας του Κολτσόφ.

«Ο θάνατος του Κονσταντίν είναι μία ανείπωτη τραγωδία και παρόλο που δεν ήμασταν πια μαζί, η καρδιά μου είναι ραγισμένη. Σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου και της οικογένειάς του, κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου».

Αυτό έγραψε η Σαμπαλένκα στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

H ανάρτηση της Σαμπαλένκα ήρθε λίγες ώρες μετά τη δήλωση της πρώην συζύγου του Κολτσόφ.

Η Γιούλιγια Μιχαήλοβα υποστήριξε ότι ο θάνατός του δεν είναι αυτοκτονία, όπως είχαν αναφέρει αστυνομικοί του Μαϊάμι, αλλά ατύχημα που προκλήθηκε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ του 42χρονου.

«Πολύ πιθανό να ήταν μεθυσμένος» πριν από τη μοιραία πτώση. «Δυστυχώς, οι παίκτες του χόκεϊ είναι μερικές φορές ένοχοι για αυτό», είπε.

To άρθρο Το πρώτο μήνυμα της Αρίνα Σαμπαλένκα μετά το θρίλερ θανάτου του συντρόφου της περιπλέκει το μυστήριο – «Δεν ήμασταν πια μαζί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button