ΕνημέρωσηΟικονομία

Το σχέδιο για την ανάπτυξη των υποδομών – Ποιες είναι οι νέες συμβάσεις

Την προσφορά των Κτιριακών Υποδομών στο κοινωνικό σύνολο υπογράμμισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας κατά τον απολογισμό του έργου «Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.» για το 2023 και το νέο σχέδιο υποδομών για την περίοδο 2024 – 2027.

Ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας ανέφερε ότι το σύνολο των έργων που υλοποιούνται από τις Κτιριακές Υποδομές μαζί με αυτά που προγραμματίζονται για την περίοδο 2024 – 2027, ξεπερνά το 1 δισ. ευρώ.

Όπως εξήγησε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, βρίσκονται σε εξέλιξη από τις Κτιριακές Υποδομές 55 έργα, με συνολικό προϋπολογισμό που προσεγγίζει τα 175 εκατ. ευρώ, σχεδόν σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, ενώ ο προϋπολογισμός της περιόδου 2024 – 2027 ξεπερνά τα 825 εκατ. ευρώ.

«Από το εύρος και το αντικείμενο των παρεμβάσεων, γίνεται αντιληπτό ότι το έργο που υλοποιείται από τις Κτιριακές Υποδομές, μεταμορφώνει το κτιριακό δυναμικό των δημόσιων υπηρεσιών σε όλη τη χώρα», τόνισε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Σύμφωνα, με τον κο Σταϊκούρα «σήμερα, βρίσκονται σε εξέλιξη, από τις Κτιριακές Υποδομές, 55 έργα, με συνολικό προϋπολογισμό που προσεγγίζει τα 175 εκατ. ευρώ, σχεδόν σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.»

To άρθρο Το σχέδιο για την ανάπτυξη των υποδομών – Ποιες είναι οι νέες συμβάσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button