Τρόπος Ζωής

Το τρίτο παιδί ήρθε και έδεσε το γλυκό – Galaksias Portal News

Ο Μάξιμος Μουμούρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπα-δες» στην ΕΡΤ και μεταξύ άλλων, μίλησε για την εξέλιξη της σχέσης με την σύζυγο του, Νάντια Γιαννακοπούλου και τις διακυμάνσεις που έφερε σε αυτήν ο ερχομός των τριών παιδιών τους.

Ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης είπε μεταξύ άλλων για την σύζυγό του Νάντια Γιαννακοπούλου: «Μαζί με την Νάντια είμαστε σχεδόν 22 χρόνια. Αυτό που συμβαίνει με την Νάντια νομίζω πως είναι ότι απλά έχουμε επιτρέψει να ωριμάσουμε παράλληλα, να επιτρέψουμε δηλαδή ο ένας στον άλλον να πάει στον δρόμο του. Κάτι που στην αρχή δεν ήταν αυτονόητο και έπρεπε να γίνει δουλειά για να μπορέσουμε να το αποδεχθούμε αυτό και να πούμε ότι αυτό είναι το μόνο κέρδος που μπορούμε να έχουμε για τη σχέση μας. Σιγά σιγά ωριμάζουμε, αλλάζουμε και χαιρόμαστε που ακριβώς βλέπουμε ο ένας τον άλλον να αλλάζει και να ωριμάζει».

Και ο ηθοποιός συνέχισε:

«Όλο αυτό άρχισε να λειαίνεται με την άφιξη των παιδιών και ειδικό με το τρίτο. Το πρώτο και το δεύτερο ήταν γροθιές, ήταν ισχυρά σοκ στη σχέση μας. Το τρίτο όμως ήταν σαν να ήρθε και έδεσε το γλυκό. Ήταν μεν αυτό που φοβόμασταν πιο πολύ απ’ όλα αλλά ήρθε και έδεσε το γλυκό».

«Δηλαδή η σκέψη και η πραγματικότητα, ότι σε λίγο θα είμαστε πέντε, είναι αρκετά σοκαριστική στην αρχή. Όταν όμως ήρθε η Γκρατσιέλα στη ζωή μας, ακόμα και πριν έρθει, στην εγκυμοσύνη της, σιγά σιγά όλα σαν να έδεσαν κάπως» συμπλήρωσε ο Μάξιμος Μουμούρης.

To άρθρο Μάξιμος Μουμούρης: Το τρίτο παιδί ήρθε και έδεσε το γλυκό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button