Τρόπος Ζωής

Το video game Until Dawn γίνεται ταινία τρόμου – Galaksias Portal News

Μετά το «The last of us» και την τρομερή επιτυχία που είχε όταν έγινε σειρά την περασμένη χρονιά, ένα ακόμα video game θα ζωντανέψει αυτή τη φορά ως ταινία.

Το video game με τίτλο «Until Dawn» ανέλαβε να σκηνοθετήσει ο Σουηδός σκηνοθέτης Ντάβιντ Φ. Σάντμπεργκ και να δημιουργήσει μια ταινία τρόμου.

Ο Ντάβιντ Σάντμπεργκ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με τον κόσμο των υπερηρώων, επιστρέφει στο χώρο του τρόμου.

Ο σκηνοθέτης συμφώνησε στη δημιουργία μιας νέας ταινίας βασισμένης στο διάσημο παιχνίδι τρόμου «Until Dawn», με την Screen Gems της Sony Pictures και την PlayStation Productions.

Ο σεναριογράφος των «It», «Annabelle» και «The Nun», Γκάρι Ντάουμπερμαν θα επιμεληθεί το σενάριο που έχει ήδη γραφτεί από την Μπλερ Μπάτλερ καθώς θα αναλάβει και μέρος της παραγωγής μέσω της Coin Operated.

Το «Until Dawn», που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2015, προσέλκυσε πολλούς λάτρεις των παιχνιδιών τρόμου και έλαβε πολλές υποψηφιότητες για βραβεία video game.

«Καθώς η συνεργασία μας με τη Sony Pictures συνεχίζει να αναπτύσσεται, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα εργαστούμε για την πρώτη μας ταινία με την Screen Gems. Το Until Dawn είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια και ανυπομονούμε να το μεταφέρουμε στη μεγάλη οθόνη», δήλωσε ο επικεφαλής της PlayStation Productions, Ασάντ Τσίζιλμπας.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Dan Primozic της Screen Gems διαπραγματεύτηκε τη συμφωνία, με τους Ashley Brucks και Michael Bitar οι οποίοι θα επιβλέπουν τη φιλόδοξη παραγωγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button