ΕνημέρωσηΠολιτική

Τρεις επιστροφές εν όψει Λαμίας – Galaksias Portal News

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το παιχνίδι στις Σέρρες και στρέφει την προσοχή του στην επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στην Λαμία (Κυριακή 3/3, 19:30 – «Αθανάσιος Διάκος»), στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, που θέλει να κάνει τρεις τις διαδοχικές νίκες της, ξεκίνησε την προετοιμασίας το απόγευμα της Πέμπτης (29/2) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Πανσερραϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ έπαιξαν κι οικογενειακό δίτερμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ευχάριστο κομμάτι, οι Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα, Ντόμινικ Κοτάρσκι και Αντρίγια Ζίβκοβιτς προπονήθηκαν κανονικά. Οι Γιάννης Μιχαηλίδης, Ζόαν Σάστρε και Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκαναν θεραπεία, όπως κι ο Τάισον, που δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στο παιχνίδι στις Σέρρες, με την κατάσταση του Βραζιλιάνου να μην εμπνέει ανησυχία. Τέλος ο Στέφαν Σβαμπ που συμπλήρωσε κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Λαμία.

Την Παρασκευή (1/3) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε επίσημα πως η UEFA έκανε δεκτό το αίτημα της Κροατικής Αστυνομίας για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ. Κάτι η προ 14ετίας συνάντηση των δυο ομάδων με την επίθεση στο λεωφορείο των επισήμων το 2010, κάτι και τα γεγονότα του καλοκαιριού με τη δολοφονία του φίλου της ΑΕΚ και ό,τι επακολούθησε, οδήγησαν στην απόφαση αυτή. Ως εκ τούτου και οι δυο αγώνες της φάσης των 16 του UEFA Europa Conference League, σε Ζάγκρεμπ (7/3) και Θεσσαλονίκη (14/3), θα διεξαχθούν μόνο με φιλάθλους των γηπεδούχων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button