Επικαιρότητα

Τριπλή μάχη για τις ομάδες του ΝΟΧ – Galaksias.com

Διπλή μάχη σήμερα Σάββατο για τις  γυναίκες και τους άνδρες του ΝΟΧ στο πόλο στα παιχνίδια απέναντι σε ΓΣ Περιστερίου και Παλαιό Φάληρο.
*Πρώτη στη μάχη θα “πέσει” η γυναικεία ομάδα, φιλοξενώντας στις 2:30 το μεσημέρι τον ΓΣ Περιστερίου για την 17η αγωνιστική. Στόχος για την ομάδα του Γιώργου Κατσουλάκη είναι να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο και να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.
Οσον αφορά τις διαθέσιμες παίκτριες είναι οι εξής: Πασβάντη, Τρουλάκη, Ινάμπα, Φουράκη, Παπασηφάκη, Ζαχαράκη, Καβακούτσι, Κουνδουράκη Αικ., Πενταράκη, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη, Καραδάκη, Χαβρέ, Λιοδάκη και Τσιουγκρή.
*Μιάμιση ώρα αργότερα, στις 16:00 θα αγωνιστεί η ανδρική ομάδα του ΝΟΧ, φιλοδοξώντας να φτάσει στο αποτέλεσμα που χρειάζεται απέναντι στο Παλαιό ΦάληροΤο παιχνίδι είναι στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για την β’ φάση.
Οι διαθέσιμοι παίκτες είναι οι εξής: Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Τζανακάκης, Παζαΐτης, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης, Μητράκης, Γκουσάροβ, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Μπιτσάκης και Ζουζούνης..

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button