Τρόπος Ζωής

«Υπάρχουν τόσα πολλά που δεν θα μάθετε ποτέ» έγραψε για τη φημολογούμενη απιστία – Galaksias Portal News

Η Ζιζέλ έκανε μία σιβυλλική ανάρτηση στο Instagram. Πολλοί πιστεύουν ότι αφορά τα περί απιστίας της απέναντι στον Τομ Μπρέιντι, παρότι το διάσημο μοντέλο πρόσφατα το έχει διαψεύσει.

«Κοιτάζεις έναν άνθρωπο και δεν μπορείς να φανταστείς την ιστορία που κουβαλάει – τους πόνους, τα τραύματα, τους φόβους», έγραψε ανάμεσα σε άλλα, στο Instagram η Ζιζέλ που χώρισε από τον Τομ Μπρέιντι τον Οκτώβριο του 2022.

Το διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram ένα απόσπασμα έργου του επίσης Βραζιλιάνου συγγραφέα Wandy Luz, το οποίο αναφέρει:

«Κοιτάζεις έναν άνθρωπο και δεν μπορείς να φανταστείς την ιστορία που κουβαλάει – τους πόνους, τα τραύματα, τους φόβους. Ακριβώς όπως δεν μπορούμε καν να φανταστούμε πόσο δυνατός, ικανός και ανθεκτικός είναι κάποιος, πίσω από τα χαμόγελα και τα βλέμματα υπάρχουν επιτεύγματα και νίκες- υπάρχουν άνθρωποι και στιγμές που ξεπερνούν και όνειρα και επιθυμίες που πρέπει να επιτευχθούν».

Και συνεχίζει: «Υπάρχουν τόσα πολλά που δεν θα μάθετε ποτέ. Γι’ αυτό, να είστε ευγενικοί όποτε μπορείτε».

Η ανάρτηση της Βραζιλιάνας καλλονής έρχεται μία εβδομάδα αφότου αρνήθηκε ότι απάτησε τον πρώην σύζυγό της Τομ Μπρέιντι με τον νέο της σύντροφο, Χοακίμ Βαλέντε.

«Αυτό είναι ψέμα», δήλωσε στους New York Times όταν ρωτήθηκε αν άρχισε να βγαίνει με τον 36χρονο εκπαιδευτή ζίου – ζίτσου πριν από το διαζύγιό της με τον πρώην κορυφαίο παίκτη του NFL.

«Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλές γυναίκες που κατηγορούνται όταν έχουν το θάρρος να εγκαταλείψουν μια ανθυγιεινή σχέση και χαρακτηρίζονται ως άπιστες», τόνισε η Ζιζέλ και πρόσθεσε:

«Κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι συμβαίνει μεταξύ δύο ανθρώπων, παρά μόνο οι δύο άνθρωποι στη σχέση».

To άρθρο Ζιζέλ: «Υπάρχουν τόσα πολλά που δεν θα μάθετε ποτέ» έγραψε για τη φημολογούμενη απιστία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button