Τρόπος Ζωής

Φέρω βαρέως που αρνήθηκα στη Μαίρη Λίντα να βγει πρώτα από εμένα, το μετάνιωσα – Galaksias Portal News

Ο γνωστός τραγουδιστής Πασχάλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» για την καριέρα του, τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του και την προσωπική του ζωή.

«Είναι τιμή μου να συντροφεύω τους ανθρώπους, τις εποχές και τις γενεές. Έχω ζήσει ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, μια θαυμάστριά μου ανέβηκε στην σκηνή, μου έκανε κεφαλοκλείδωμα και μου ζητούσε επίμονα το τηλέφωνό μου.

Μια επικίνδυνη στιγμή ήταν όταν μου τράβηξαν κι έσπασαν το τζάμι του αυτοκίνητου μου. Με έπιασε πανικός όταν σήκωσαν το αυτοκίνητό μου στον αέρα και το κουνούσαν πάνω – κάτω», ανέφερε αρχικά ο Πασχάλης.

Σε ερώτηση σχετικά με τον Γιώργο Νταλάρα που βρέθηκε στη νεπικαιρίτητα, ο Πασχάλης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Τον Νταλάρα τον έβαλαν στο στόχαστρο τα ΜΜΕ αλλά τα ήθελε λίγο. Έχει λόγο, είναι συνεπής σε αυτό που κάνει.

Είχε δίκιο, δεν πρέπει να ξεπουλιέται ένας καλλιτέχνης, δεν πρέπει οι καλλιτέχνες να ξεπουλιούνται και να κάνουν υποχωρήσεις που προσβάλλουν την κοινωνία. Δεν έκανα μεγάλους συμβιβασμούς, λέω ‘ως εδώ και μη παρέκει».

Ο Πασχάλης σημειώνει: «Φέρω βαρέως που αρνήθηκα στη Μαίρη Λίντα σε μια παράσταση που δίναμε να βγει πρώτα από εμένα. Δεν ήθελα να αλλάξω τη σειρά εμφάνισής μας, το μετάνιωσα, λέω ‘τι έκανα;’.

«Με έχουν πικράνει στα social media, ο κόσμος αρέσκεται να τσιγκλάει τον άλλον, να τον κάνει να πονάει. Έχω μια δικαιολογία για τα media, κάνουν τη δουλειά τους αλλά δεν έχω δικαιολογία για τους κακούς ανθρώπους, να κοιτάξουν τα δικά τους», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνένευξής του ο Πασχάλης.

To άρθρο Πασχάλης: Φέρω βαρέως που αρνήθηκα στη Μαίρη Λίντα να βγει πρώτα από εμένα, το μετάνιωσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button