Επικαιρότητα

Χρυσή αλλαγή η Πετρίδη, λύτρωσε την LFC Ιάλυσο! – Galaksias.com

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για την Β’ Εθνική Κατηγορία και τον 4ο όμιλο στο γυναικείο ποδόσφαιρο, η LFC Ιάλυσος επικράτησε με 2-1 του ΑΟ Βριλησσίων και σημείωσε την τέταρτη νίκη της! Χρυσή αποδείχθηκε η αλλαγή της Μαργαρίτα Πετρίδη, μπήκε στο 65ο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο και στο 78′ σημείωσε το γκολ.

Η Σελλαβτζή στο 29′ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ιάλυσου, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 60ο λεπτό η Τζανιδάκη ισοφάρισε για τις φιλοξενούμενες. Στο 65′ μπήκε στο αγωνιστικό χώρο η Πετρίδη! Η 13χρόνη ποδοσφαιρίστρια βρήκε τον δρόμο προς στα δίχτυα στο 78′ σκοράροντας με πλασέ! Χρειάστηκε 13 λεπτά για να σημειώσει το γκολ, και με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να δώσει την νίκη στην ομάδα της, και να φύγουν με ένα ακόμα τρίποντο από τον αγωνιστικό χώρο. Την επόμενη αγωνιστική τα κορίτσια του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου θα εκτίσουν το ρεπό τους.

L.F.C. ΙΑΛΥΣΟΣ : Βαγγέλης Χατζηαντωνίου: Περπερίδου, Τριμμάτη, Βασιλώττου, Κιουταχιάλη, Παπαεμμανουήλ, Σελλαβτζή, Παπαγερίδου (58’ Σακκομήτρου), Γρύλλη (65’ Πετρίδη), Κουγιού, Ματθαίου (46’ Καμπουράκη, 83’ Γερόλυμου), Παπαδοπούλου

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button