ΑθλητικάΕνημέρωση

«Όνειρο να παίξω με τον αδερφό μου στην Ελλάδα» – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε το Περιστέρι στο πρώτο παιχνίδι για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ναζ Μήτρου Λονγκ να βρίσκεται για πρώτη φορά απέναντι στον αδερφό του Ελάιζα.

Ναζ και Ελάιζα Μήτρου Λονγκ αγωνίζονται φέτος αμφότεροι στην Ελλάδα, την πατρίδα της μητέρας τους και ο παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε για το γεγονός στο basketnews.com για την εμπειρία, αλλά και την καριέρα του μέχρι στιγμής στην Ευρώπη.

Οι δηλώσεις του Ναζ Μήτρου Λονγκ

Για τον Ελάιζα: «Αξίζει για μια ζωή. Πάντα ήξερα ότι ο Ελάιζα θα ήταν υπέροχος και θα ανταποκρινόταν στις δυνατότητές του. Είναι τόσο σπουδαίος παίκτης. Αλλά να το κάνεις εδώ, στο ίδιο γήπεδο, με Έλληνες είναι καταπληκτικό.

Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η μητέρα μου έκανε τόση δουλειά για να τα καταφέρει. Ξέρω ότι είναι πολύ στενοχωρημένη που δεν μπορεί να είναι εδώ αυτή τη στιγμή. Αλλά θα είναι στην Ελλάδα για το παιχνίδι μας τον ερχόμενο Μάρτιο

Για το πέρασμά του από τη Ζαλγκίρις: «Ειλικρινά, έβαλα μεγάλη ευθύνη στον εαυτό μου. Ο Μακσβίτις ήταν υπέροχος για αυτόν τον σύλλογο. Δυστυχώς, δεν είναι πια εκεί. Αλλά αυτά τα παιδιά παίζουν υπέροχο και ανιδιοτελές μπάσκετ. Το πρώτο άτομο που κοιτάζω είναι ο εαυτός μου. Έπρεπε να κάνω σουτ και να γίνω καλύτερος παίκτης, νομίζω ότι έχω αυτή την ευκαιρία εδώ με τον Ολυμπιακό.

 

Ξέρω ότι μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και είναι σχεδόν τα πάντα στη ζωή μου, εκτός από την κοπέλα μου και την οικογένειά μου. Ποντάρω πάντα στον εαυτό μου και όταν έρχονται ευκαιρίες, όπως όταν ο Ουίλιαμς-Γκος χτύπησε, πρέπει να αντικασταστήσω και να βεβαιωθώ ότι είμαι προσεκτικός και συγκεντρωμένος»

Για τη θητεία του στην Αρμάνι: «Ο κόουτς Μεσίνα με δίδαξε πολλά. Ακριβώς επειδή δεν φτάσαμε στις δυνατότητες που είχαμε, με έκανε καλύτερο παίκτη και άνθρωπο. Με προετοίμασε για την Euroleague. Νομίζω ότι το να γνωρίζω το μικρό παράθυρο στο περιθώριο λάθους είναι κάτι που πρέπει να προσέχω. Το έμαθα αυτό στο Μιλάνο και το έχω πάρει μαζί μου τώρα».

To άρθρο Ολυμπιακός – Ναζ Μήτρου Λονγκ: «Όνειρο να παίξω με τον αδερφό μου στην Ελλάδα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button