Τρόπος Ζωής

Όταν γνώρισα τον Γιώργο, σκεφτόμουν τι θα γίνει αν χωρίσουμε  – Galaksias Portal News

Κάποτε ήθελε να κάνει παγκόσμια καριέρα αλλά μετά, έκανε οικογένεια. Και κάποια πράγματα, είναι πιο σημαντικά από τα «φώτα». Η Καλομοίρα βρέθηκε στο The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα.

Από την πρώτη στιγμή που γνώρισε τον Γιώργο Μπούσαλη, η Καλομοίρα κατάλαβε ότι ήταν ο άνδρας της ζωής της. Αποκάλυψε επίσης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου την πικρία της γιατί η ΕΡΤ δεν της ξαναέκανε πρόταση για τη Eurovision όπως στην Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά.

«Με τον Γιώργο τα φτιάξαμε στο Πιο Πολύ Την Κυριακή. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι είναι ο άντρας της ζωής μου και σκεφτόμουν τι θα γίνει σε περίπτωση που χωρίσουμε.

Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα έκανα πάλι τα ίδια πράγματα χάρη στον άντρα μου. Δεν συγκρίνεται η αληθινή αγάπη με καμία δουλειά, αξίζει πιο πολύ από τα φώτα», παραδέχτηκε η Καλομοίρα.

«Πριν κάνω παιδιά, ήθελα να κάνω πράγματα στην Αμερική, να κάνω παγκόσμια καριέρα. Όταν όμως έκανα τα παιδιά, άλλαξαν οι προτεραιότητές μου.

Σκεφτόμουν ότι αυτό θα μου πάρει χρόνο από τα παιδιά και ήμουν πολύ ευγνώμων που μπορούσα να κάνω αυτό που αγαπάω έστω και στην Ελλάδα. Έτσι, δεν ψάχνω άλλο πια», είπε για την καριέρα της.

«Περίμενα ότι η ΕΡΤ θα μου πρότεινε να ξαναπάω στη Eurovision, γιατί και εγώ και η Έλενα και ο Σάκης πήραμε την 3η θέση και σε αυτούς ξαναέγινε πρόταση και ξαναπήγαν», αποκάλυψε η Καλομοίρα.

Και εξέφρασε τη στήριξή της στο Zari. «Η Μαρίνα Σάττι έχει πολύ καλό τραγούδι και πιστεύω ότι θα τα πάει τέλεια».

To άρθρο Καλομοίρα: Όταν γνώρισα τον Γιώργο, σκεφτόμουν τι θα γίνει αν χωρίσουμε  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button