Κόσμος

«Όταν παίζεις 11 εναντίον 10 πρέπει να κερδίζεις» – Galaksias.com

Σε αντίθεση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο, που τα έβαλε με τη διαιτησία, το Υπουργείο Αθλητισμού και την Κυβέρνηση, εξαπολύοντας μύδρους και βαρείς χαρακτηρισμούς κατά πάντων,  ο προπονητής των «πρασίνων» Φατίχ Τερίμ, δεν έψαξε ανάλογες δικαιολογίες για την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 που παραχώρησε η ομάδα του στη Λαμία.

Ο Τούρκος τεχνικός, ήταν ξεκάθαρος στην συνέντευξη Τύπου, λέγοντας μεταξύ άλλων πως όταν μια ομάδα παίζει με 11 και ο αντίπαλος με 10 από τόσο νωρίς, τότε αυτή πρέπει να κερδίζει το ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικότερα ο Φατίχ Τερίμ ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα με την Λαμία:

«Είχαμε τραυματίες στο 13′ και στο 23′ που κάναμε τις αλλαγές. Αυτό μας έκανε να αλλάξουμε και το πλάνο. Χάσαμε δύο παίκτες μας στο πρώτο 20λεπτο. Δυστυχώς αυτό άλλαξε και τις αλλαγές μας, για να κάνουμε αυτά που θέλαμε. Παρ’ όλα αυτά, ήταν δέκα παίκτες και δεχτήκαμε δύο γκολ. Παίξαμε 11 εναντίον 10, δεν έχουμε τίποτα να πούμε. Δεν μπορούμε να μιλάμε για τύχη, ή το δοκάρι που είχαμε. Όταν παίζεις 11 εναντίον 10, πρέπει να κερδίζεις. Αν δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε σε αυτό τον αγώνα μετά τον ΠΑΟΚ, πώς θα παίξουμε στα πλέι οφ;», αναρωτήθηκε ο κ. Τερίμ, που απάντησε ακολούθως σε ερωτήσεις που δέχθηκε:

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος που χάσαμε κάποιους βαθμούς σήμερα. Πρέπει να βρίσκουμε πολλές ευκαιρίες, να παίζουμε περισσότερο με την μπάλα, αλλά να βρούμε και τον τρόπο να σκοράρουμε. Απ’ ό,τι φαίνεται και φέτος θα βλέπουμε τραυματίες συνεχώς. Βρήκαμε πολλές ευκαιρίες, δεν είχαμε την τύχη, δεν σκοράραμε. Δεν υπάρχει όμως τύχη, δεν σκοράραμε. Όταν έμειναν δέκα παίκτες οι αντίπαλοι, ίσως να υπήρχε η σκέψη ότι θα σκοράρουμε με κάποιο τρόπο. Με τόση πίεση, έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερο. Στη χειρότερη περίπτωση, έπρεπε να έχουμε φύγει με τη νίκη σήμερα όμως δεν το κάναμε. Ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να χάνει τόσο εύκολα βαθμούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button