Τρόπος Ζωής

Ό,τι θέλησα να κάνω, το έκανα και τολμώ να πω ότι δεν έχω απωθημένα – Galaksias Portal News

Όλα όσα μοιράστηκε ο ηθοποιός Άλκης Παναγιωτίδης στη νέα του συνέντευξη.

Για την κινηματογραφική του εμπειρία και τη συνεργασία με σημαντικά πρόσωπα του χώρου μίλησε, από καρδιάς, ο Άλκης Παναγιωτίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής “Στούντιο 4” και τη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα το απόγευμα της Τετάρτης. 

“Ο Σταύρος Τσιώλης με δυσκόλεψε στη συνεργασία μας και έφυγα. Αυτός ήταν ο μόνος που εν μέρει τον ενοχλούσε που είχα πάει και είχα ζήσει στο εξωτερικό. Γιατί στην πρώτη μας γνωριμία, όπου με φώναξε αυτός, με ρώτησε “έχεις πάει ποτέ στην Τρίπολη;” και του απάντησα όχι.

“Ε τότε, αφού δεν έχεις πάει στην Τρίπολη, τι μου λες για τη Νέα Υόρκη;” μου είπε και, επειδή η ταινία ήταν ένα road movie, σκέφτηκα ότι δεν θα είχαμε καλή εξέλιξη με τον κ. Τσιώλη. Έκανα ένα γύρισμα πρωινό στην Ομόνοια και έφυγα”.

“Ο Νίκος Νικολαΐδης ήταν απαιτητικός σκηνοθέτης. Από την άλλη όμως ήξερε πάρα πολύ καλά τι ήθελε και αυτό δημιουργούσε στον ηθοποιό ένα είδος ασφάλειας. Εξαιρετικός, επίσης, στην παρέα και ρίχναμε πολλά γέλια!

Δεν είναι τυχαίο ότι στην κηδεία του, ο μέγιστος Ντίνος Κατσουρίδης, ο πατριάρχης του ελληνικού σινεμά είπε ότι τις ταινίες του Νικολαΐδη πρέπει να τις δείχνουν στις κινηματογραφικές σχολές” τόνισε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο γνωστός πρωταγωνιστής.

“Έχω κάνει πάρα πολύ σινεμά. Δεν νομίζω να υπάρχει συνάδελφος μου, της γενιάς μου, που να έχει κάνει τις ταινίες που έχω κάνει.

Αυτό που έχει όμως σημασία είναι πως ό,τι θέλησα να κάνω, το έκανα. Τολμώ να πω ότι δεν έχω απωθημένα” δήλωσε, ακόμα, ο Άλκης Παναγιωτίδης στο καθημερινό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

 

To άρθρο Άλκης Παναγιωτίδης: Ό,τι θέλησα να κάνω, το έκανα και τολμώ να πω ότι δεν έχω απωθημένα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button