ΑθλητικάΕνημέρωση

Η Φωτεινή Πετρογιάννη στο πλευρό του Φώτη Ιωαννίδη – Galaksias Portal News

Ο Φώτης Ιωαννίδης πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση στο αθηναϊκό ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό με την ΑΕΚ, με τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να έχει τη στήριξη της Φωτεινής Πετρογιάννη, συνεργάτιδας και φίλης της αγαπημένης του άσου του τριφυλλιού, Ελένης Βουλγαράκη.

Στο πλευρό του Φώτη Ιωαννίδη ήταν η Φωτεινή Πετρογιάννη. Η συνεργάτιδα και φίλη της Ελένης Βουλγαράκη βρέθηκε στη Λεωφόρο και πανηγύρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ (2-1) για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Η Ελληνίδα δημοσιογράφος, η οποία βρίσκεται στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στον ANT1 μαζί με τη σύντροφο του Φώτη Ιωαννίδη, Ελένη Βουλγαράκη, ανέβασε στο λογαριασμό της στο instagram ένα βίντεο από τη στιγμή των πανηγυρισμών του επιθετικού του Παναθηναϊκού για το γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Έλληνας επιθετικός μάλιστα το έκανε repost στο δικό του προφίλ.

Δείτε το βίντεο:

Ο Φώτης Ιωαννίδης έδωσε ακόμα μία ποδοσφαιρική παράσταση στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, υπογράφοντας την πράσινη ανατροπή.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του τριφυλλιού επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά γιατί θεωρείται ο καλύτερος Έλληνας επιθετικός, δίνοντας συνέχεια στις εμφανίσεις καριέρας που πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν.

Ο Ιωαννίδης απασχόλησε την άμυνα της ΑΕΚ από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, αποτελώντας μόνιμο πονοκέφαλο για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, ενώ σκόραρε το νικητήριο γκολ.

 

To άρθρο Η Φωτεινή Πετρογιάννη στο πλευρό του Φώτη Ιωαννίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button